Senior Full stack developer

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders. Dat klinkt niet alleen indrukwekkend, dat ís het ook. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong de grootste retaildrukker van Europa. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen onze ca. 1300 medewerkers drukwerkoplossingen voor (retail) klanten. Voor de centrale ICT afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Full stack developer.

Wat ga je doen?

Je bent een onderdeel van een development team waarbij je programmeert, test en zorgt voor opleveringen van zowel productie- als kantoorapplicaties. De applicaties die je bouwt dragen bij aan het optimaliseren van de processtromen. Er wordt gewerkt met sprints, Scrum etc.
Je denkt actief mee en doet voorstellen om bestaande applicaties te verbeteren en door te ontwikkelen, om vervolgens de applicatie aan te passen. Dit alles in overleg met leidinggevenden en eindgebruikers.
 

 

Wat vragen wij?

  • Minimaal een afgeronde Bachelor opleiding richting informatica;
  • Diepgaande kennis van Javascript (Nodejs), asp.net
    en C#;
  • Kennis en ervaring met cloud (AWS) en architectuur, ElectronJS is een pré;
  • Kunt object georiënteerd denken en programmeren;
  • Communicatief vaardig, oplossings- en resultaatgericht, initiatiefrijk;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring.

Wat bieden wij?

Een inspirerende baan in een omgeving waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd worden. Naast (vakinhoudelijke) ontwikkelingsmogelijkheden is er ruimte voor eigen inbreng en creatieve oplossingen. Je werkt in een enthousiast en betrokken team met een informele werksfeer. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.

 

Interesse?

Sollicitaties kunt u via e-mail sturen naar vacature@emdejong.nlt.a.v. Mevr. M. Broeders.

Solliciteer direct