Senior Full stack developer

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders. Dat klinkt niet alleen indrukwekkend, dat ís het ook. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen onze ca. 1300 medewerkers drukwerkoplossingen voor (retail) klanten. Ter uitbreiding van de centrale ICT afdeling zijn wij op zoek naar een:

Senior Full stack developer
Je bent een onderdeel van een development team waarbij je programmeert, test en zorgt voor opleveringen van zowel productie- als kantoorapplicaties. De applicaties die je bouwt dragen bij aan het optimaliseren van de processtromen.

Actuele projecten zijn:

  • Ontwikkelen van productie font-end applicatie voor de vellendrukkerij en finishing (Onderdeel van onze production suite).
  • Planningsmodule voor high-end digitale productiemiddelen.
  • Logistieke applicatie voor binnenkomende en uitgaande vervoersstromen van leveranciers en onderaannemers.

 Er wordt agile gewerkt volgens de Scrum methode. Als developer denk je actief mee en kom je met voorstellen om bestaande applicaties te verbeteren en door te ontwikkelen, om vervolgens de applicatie aan te passen. Dit alles in overleg met leidinggevenden en eindgebruikers.

 

 

Profiel:

  • Minimaal een afgeronde Bachelor opleiding, bij voorkeur in de richting van informatica;
  • Diepgaande kennis en ervaring met werken in de cloud;
  • Ervaring met React, Nodejs. ElectronJS is een pré
  • Je kan object georiënteerd denken en programmeren;
  • Communicatief vaardig, oplossings- en resultaatgericht, initiatiefrijk;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring.

 

Wat wij bieden
Een inspirerende baan in een omgeving waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd worden. Naast (vakinhoudelijke) ontwikkelingsmogelijkheden is er ruimte voor eigen inbreng en creatieve oplossingen. Je werkt in een enthousiast en betrokken team met een informele werksfeer. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.

 

Interesse?

Interesse in deze functie? Stuur je sollicitatie naar: vacature@emdejong.nl, t.a.v. mevrouw M. Broeders.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteer direct