Stagiaire electromechanica

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders in oplages tot wel 30 miljoen. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong daarmee de grootste retaildrukker van Europa. Hierbij hebben wij de beschikking over een groot, ultramodern machinepark met een grote diversiteit. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen wij 24/7 drukwerkoplossingen voor (retail)klanten met ruim 1300 medewerkers. Wij zoeken per direct een:

Stageplaats

 

 

Volg je de opleiding Electromechanica - TSO en ben je op zoek naar een meeloopstage of een afstudeerstage bij een geschikt leerbedrijf, dan komen we graag met je in contact. Binnen onze eigen technische dienst, bieden we je volop mogelijkheden om praktijk ervaring op te doen, waarmee je een goede basis voor de toekomst kunt leggen. 

Profiel:

  • Leergierig en gemotiveerd
  • Creatief, durft ‘out of the box’ te denken en oplossingsgericht;
  • Communicatief vaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

 
Wat wij bieden:
Je komt te werken in een enthousiast team specialisten, binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Interesse?

Richt uw sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau of per e-mail: vacature@emdejong.nl.

Ook kunt u uw interesse kenbaar maken door een whatsapp bericht te sturen naar: 06-29316594
(dit gsmnummer wordt alleen gebruikt voor sollicitatiedoeleinden van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur).

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.